Dissabte passat va tenir lloc una nova jornada de neteja del Bosc de Cal Ros de Cunit. Una vintena de persones voluntàries van participar en aquesta acció proposada pel GEPEC-EdC dins de la campanya “Let’s clean up Europe”.

Aquesta campanya és una iniciativa a nivell europeu per a conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a l’entorn i promoure’n la recollida.

La regidoria de Medi Ambient, en veu del regidor José Manuel Cabada, ha explicat que l’experiència ha estat molt satisfactòria i agraeix a les persones que s’han apropat al Bosc de Cal de Ros a col·laborar en la neteja d’aquest pulmó verd de Cunit.

Han estat un total de 320kg de residus recollits: 60kg de pneumàtics, 80kg de ferro i alumini i 180kg de voluminosos. Cabada afegeix que “la tipologia de residus trobats ens ha de fer prendre consciència de gestionar correctament tots els residus i recorda l’existència del servei gratuït de recollida de voluminosos i de la subvenció del 50% en el rebut de la brossa justificant 12 viatges a la Deixalleria Municipal.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email