Dijous 14 de març s’ha celebrat la sessió informativa ‘Connecta’t. Organitzada pels serveis municipals SOM Cunit i el Centre de Formació d’Adults Dolors Paul, es va plantejar amb l’objectiu d’apropar aquests serveis d’ocupació i formació a la ciutadania interessada.

La directora del CFA Dolors Paul, Mari Carmen Fernández , va presentar l’escola, els cursos i els programes en què participa, com el projecte internacional Erasmus +. Va aprofitar per anunciar que la tradicional donació de sang i de mèdul·la òssia de Cunit, enguany se celebrarà l’11 d’abril.

A continuació, la Tècnica d’Ocupació i Formació va explicar els serveis del SOM Cunit. Ho va fer amb una demostració de com realizar el tràmits digitals d’inscripció a la borsa. El programador Esteve Tintó va explicar les possibilitats del nou lloc web del SOM Cunit i va mostrar com inscriure’s de forma online als cursos de formació del SOM.

A la jornada del ‘Connecta’t, que es va realizar a la sala d’actes del Complex Cultural, hi van assistir més de setanta persones.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email