Dijous 14 de març s’ha celebrat la sessió informativa ‘Connecta’t. Organitzada pels serveis municipals SOM Cunit i el Centre de Formació d’Adults Dolors Paul, es va plantejar amb l’objectiu d’apropar aquests serveis d’ocupació i formació a la ciutadania interessada.

La directora del CFA Dolors Paul, Mari Carmen Fernández , va presentar l’escola, els cursos i els programes en què participa, com el projecte internacional Erasmus +. Va aprofitar per anunciar que la tradicional donació de sang i de mèdul·la òssia de Cunit, enguany se celebrarà l’11 d’abril.

A continuació, la Tècnica d’Ocupació i Formació va explicar els serveis del SOM Cunit. Ho va fer amb una demostració de com realizar el tràmits digitals d’inscripció a la borsa. El programador Esteve Tintó va explicar les possibilitats del nou lloc web del SOM Cunit i va mostrar com inscriure’s de forma online als cursos de formació del SOM.

A la jornada del ‘Connecta’t, que es va realizar a la sala d’actes del Complex Cultural, hi van assistir més de setanta persones.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Imprimir
Share on email
Email