Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Imprimir
Share on email
Email

La jove cunitenca Mertixell Martinez Novau ha escollit la Ruta de la Transhumància de Cunit a Santa Coloma de Queralt com a Treball Final del Màster que està realitzant. Amb aquesta temàtica, la cunitenca realitzarà un estudi a fons i un treball metodològic i, a més, un catàleg dels actius i de tots els recursos de la Ruta en el seu conjunt.

El TFM contemplarà també de diferents propostes de comercialització de la Ruta com a producte turístic.

La jove presentarà aquest estudi a unes Beques de Turisme de la Generalitat de Catalunya. A la fotografia apareix amb Aaron Gutierrez i Jordi Blay, coordinador del Màster i tutor del Treball Final de Màster, respectivament, qui donen suport a la investigació de la seva alumna en nom de la Universitat Rovira i Virgili.

Jaume Casañas, regidor de Turisme i Patrimoni de Cunit, felicita la jove cunitenca per aquesta elecció, i també destaca la importància “que una persona jove del municipi s’interessi i posi en valor episodis i actius de la nostra història. Amb la seva recerca la Meritxell posa el seu granet de sorra en donar a conèixer aquesta Ruta que va ser determinant per Cunit i per les poblacions per on passava. Felicito la Meritxell i l’encoratjo en la seva investigació. Li desitgem molta sort”.

 

Galeria d'imatges