Un any més, i com cada any, el dia 8 de març se celebra el Dia Internacional de les Dones per reivindicar el feminisme i denunciar un sexisme que intenta perpetuar-se de diferents formes.

El Dia Internacional de les Dones és una jornada de reivindicació per a la lluita pels drets, la igualtat d’oportunitats, l’equitat i la justícia.

Les reivindicacions d’aquest dia són les de cada dia. Es lluita per eliminar estereotips contra la discriminació laboral i salarial, contra la violència masclista, però sobretot per construir un canvi de paradigma amb la mirada posada en la plena igualtat d’oportunitats entre dones i homes.

L’ajuntament de Cunit, un any més, ha preparat un programa d’activitats per commemorar aquest 8 de març, amb un cartell del qual n’ha estat autora l’alumna de 4t de l’ESO de l’Institut Ernest Lluch i Martin de Cunit, Lucía Álvarez Mestre.

Enguany es farà la tercera edició de la Marxa Violeta el diumenge 10 de març al matí, es torna a dur a terme el Sopar de les Dones que tindrà lloc el divendres 8 de març al restaurant – hotel Adia i moltes més activitats, com un Escape City feminista, entre d’altres.

Podeu veure tota la informació de les activitats del Març Dona 2024 als arxius adjunts.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email