Els dies 7 i 8 de maig es farà la 4a edició del Localtic, el congrés tecnològic de referència a la zona del Penedès. En aquesta ocasió, les ponències i taules rodones giraran al voltant de temes com l’empoderament del treballador públic, el control de presència, sobre sistemes de seguretat als municipis, les dades obertes, la xarxa de governs transparents, desplegament de la Xarxa Oberta de Catalunya, BIM, ciutadania digital amb els laboratoris digitals, els usos dels drones a les administracions públiques, les TIC aliades a la reforma horària, smartcities, blockhain, protecció de dades, projecte mangement, etc. Tots ells, temes orientats a una gestió més eficient per part de les administracions públiques.

Les ponències principals que es realitzaran durant aquets dos dies aniran a càrrec d’Emili Duró, Concepción Campos, Artur Serra,  Maria Gómez del Pozuelo, Ignasi Pérez Arnal, Borja Colón, Alexis Serra, Mercdes González i Míriam Longo, entre d’altres. En aquest enllaç es pot consultar el programa complet del congrés.

S’anima també l’assistència de dones treballadores en el sector públic. El dia 7 de maig es presentarà al congrés  l’Asociación de Mujeres en el Sector Público, a càrrec de Concepción Campos Acuña, i es vol aprofitar per fer una acció per visibilitzar aquesta presència femenina en les administracions públiques.

La inscripció, gratuïta, es pot realitzar en aquest enllaç.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email