El passat mes de febrer  l’Ajuntament de Cunit va contractar tres vetlladores escolars vinculades a la subvenció Treball i Formació DONA 2022. Aquest programa és finançat pel Servei Públic de Catalunya, la Generalitat de Catalunya i el Servicio Público de Empleo Estatal.  Es dirigeix a dones en situació d’atur (s’inclouen les dones víctimes de violència masclista) inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO).

El SOC subvenciona els contractes de treball 12 mesos a jornada completa, les accions formatives obligatòries durant el contracte i dins de l’horari laboral i l’acompanyament a les persones contractades. Les contractacions es van iniciar el 17 de febrer de 2023 i finalitzaran el 16 de febrer de 2024.

Les 3 dones contractes donen reforç als quatre centres educatius del municipi: Escola Els Cossetans, Escola SolCunit, Escola Pompeu Fabra, Institut Ernest Lluch i Llar d’Infants El Trenet.

La regidora de formació i ocupació, la Sra. Montserrat Càmara i la regidora d’Educació, la Sra. Yolanda Sànchez, han donat la benvinguda a les treballadores i han valorat positivament aquest tipus de programes. En aquesta trobada han intercanviat opinions i experiències d’aquest primer mes de treball. Totes han coincidit en la necessitat de donar més rellevància la figura de les vetlladores escolars. Per aquesta raó, ambdues regidores agraeixen les tasques desenvolupades per les persones contractades i la seva professionalitat.

Imatge de Trobada de les vetlladores escolars contractades per la subvenció TREFO DONA 2022 1  Imatge de Trobada de les vetlladores escolars contractades per la subvenció TREFO DONA 2022 2 Imatge de Trobada de les vetlladores escolars contractades per la subvenció TREFO DONA 2022 3

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email