Aquest proper dissabte dia 8 de febrer, arrenca la temporada del Tot Natura de Cunit, el popular cicle de rutes guiades que des de Cunit porta a tots els enamorats de la muntanya i la natura a conèixer els racons més atractius tant de el nostre país com una selecció d’altres indrets que destaquen en el món del senderisme, l’excursionisme i el muntanyisme.

La temporada que just ara s’enceta, no deixa de ser excepcional, perquè enguany fa 20 anys que s’iniciava amb el nom de ‘Tot natura, tot cultura’, un cicle de rutes guiades pels voltants de Cunit, amb 4 recorreguts programats que després es va ampliar a 6. Es tractava de l’ herència d’unes caminades d’estiu que s’havien iniciat l’agost de 1996 i que fins a l’any 1999 es van anar fent una o dues per temporada a l’agost per donar a conèixer la zona muntanyosa de Cunit.

Any a any, el Tot Natura es va anar consolidant fins a arribar a ser en l’actualitat un referent dins dels grups de caminades de Catalunya, estant a l’altura de moltes entitats excursionistes, amb l’originalitat de ser una activitat pública i gratuïta promoguda per un ajuntament i que ofereix durant tot l’any un nombre aproximat de 50 a 60 activitats, de tots els nivells, de tota mena i que segueix mantenint la filosofia de donar a conèixer, valorar, estimar i compartir l’entorn natural tant del nostre municipi com del nostre país.

La programació d’enguany és molt variada i atractiva, amb una oferta que adreçada a tots els públics i a totes les dates, des d’una sortida planera per la costa del Delta de l’Ebre fins a l’ascensió al Mont Perdut, una sortida nocturna, un amb raquetes de neu, el proper 15 de febrer, i les sortides d’estiu que enguany per celebrar els 20 anys de Tot natura es faran a Eslovènia.

S’adjunta el programa de les sortides del mes de febrer a l’espera de poder publicar el programa complet, que encara es troba en procés de redacció final. programa complet, que encara es troba en procés de redacció final.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email