Divendres passat 23 de febrer es va presentar la nova proposta esportiva i turística que neix de sumar els exitosos E-Bike Day del Penedès i l’E-Bike Tour de l’Anoia. Dos esdeveniments de turisme actiu que recorrien per separat bona part d’aquest territori amb bicicleta elèctrica fent parades a localitzacions per fer divereses degustacions locals.
De les dues excel·lents experiències, ha sorgit la nova proposta que tindrà lloc els dies 13 i 14 d’abril, amb sortida i arribada a Igualada i que tindrà Cunit com a final del primer trajecte i sortida la segona jornada.
Aquesta nova ruta cicloturística combina l’esport amb la descoberta del paisatge i de la gastronomia del territori per on passa. Després de 4 edicions amb una molt bona assistència, es pretén que, enguany, “l’experiència sigui molt més complerta”, segons el regidor de Turisme de Cunit, Jaume Casañas.
“Qui participi podrà gaudir dels privilegis del nostre entorn natural i patrimonial, paisatges i la gastronomia local fins al mar. A Cunit estem preparats per rebre aquesta nova experiència”, conclou el regidor.

La presentació de l’E-Bike Tour Anoia-Penedès va comptar amb les intervencions de l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, l’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Angès Ferré, el regidor de Turisme de Cunit, Jaume Casañas, el president del Consell Comarcal de l’Anoia, Jordi Parcerisas, el president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Xavier Lluch i del Conseller de Cultura del Consell Comarcal del Baix Penedès, Josep Ràfols.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email