Cunit ja ho té tot a punt per a celebrar la festivitat de Sant Jordi.

Activitats per a totes les edats tindran lloc en diferents punts i equipaments del municipi. La Biblioteca Marta Mata dona el tret de sortida avui dijous 11 d’abril amb una programació especial de Sant Jordi fins al dia 26 d’abril.

El diumenge 21 d’abril es plantarà tot el bestiari popular i els gegantons a la Pl del Casal, just abans de l’inici de la Ballada de Gegants que anirà a càrrec de la colla infantil de l’associació cultural Tocats pel Foc. Seguidament, una cercavila de Balls Populars pels carrers més cèntrics de Cunit, a càrrec de l’Associació de Balls Populars de Cunit.

Els Joves Diables de Cunit tampoc fallen a la cita i oferirà una cercavila de Diables i l’encesa de forques a càrrec dels Petits Diables.

Una ballada de sardanes posarà el punt final a la festa del dia 21 d’abril, amb l’Agrupació Sardanista de Cunit.

El grup d’Estudis Local Delmacio de Cunito, oferirà la Xerrada “Les Vil·les romanes al Penedès Marítim-Les Figueretes de Cunit”, a la Sala de Sessions de l’Ajuntament, a les 18h.

Els joves de Cunit podran apropar-se fins a l’Espai Jove a participar en el taller de creació de Roses dolces el dimarts 23 d’abril a la tarda.

I al Centre Cívic Casal Municipal, divendres 19 d’abril a la tarda, hi haurà el Racó de l’Art adreçat a les famílies, on es podran fer diferents treballs manuals i també fotografies en un photocall. Inscripcions del 15 al 18 d’abril, trucant al telf. 977 67 59 78, de 16 a 20:30h.

Montse Cámara, regidora de Cultura, explica que “aquest any hem enllestit una programació molt completa, i agraïm com sempre, la col·laboració de les entitats que aporten al foment de la cultura i de les nostres tradicions”.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email