Aquest diumenge, 7 d’octubre de 10.00 a 14.00h, al carrer dels Horts, 5-7, tindrà lloc el 17è  Mercat d’Intercanvi i segona mà.  Aquesta serà  la darrera cita, de les 3 organitzades aquest any,  per acudir a passejar, veure, remenar i triar a les parades del Mercat.

En les seixanta parades instal·lades, els participants particulars exposaran tota mena d’articles: aparells electrònics, roba, bijuteria, joguines, petits electrodomèstics, parament de la llar, llibres,  pel·lícules o material esportiu, entre d’altres.

Els productes hauran d’estar en bon estat i tenir una qualitat mínima, ja que l’objectiu de l’activitat és allargar-ne la vida reutilitzant-los i reduir residus. Per això els donem, intercanviem o venem a preus populars perquè puguin ser útils a algú altre.

Les persones que no s’hagin inscrit prèviament, podran participar-hi sempre i quan hi hagi parades lliures el mateix dia del  Mercat.  Per això, en el Punt d’Informació del Mercat es realitzarà una llista de reserva a partir de les 08:30 hores el mateix diumenge, 7 d’octubre i si han quedat parades buides, s’assignaran els llocs a partir de les 10 hores.

En el marc del Mercat, el mateix diumenge a les 11 h tindrà lloc a l’Espai Jove la Xerrada: Emprendre en col·lectiu organitzada per l’Ateneu cooperatiu Camp de Tarragona CoopCamp,  La xerrada és gratuïta i oberta a tothom que hi tingui interès en conèixer que són les cooperatives i com crear-ne una.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email