Cunit recupera les activitats estiuenques a l’aire lliure. El tradicional programa Viu l’Estiu torna després que la temporada estival de 2020 no es celebrés cap acte atesa la situació sanitària de la Covid19 i la decisió del govern cunitenc de no celebrar cap activitat de caire lúdica ni cultural.

Enguany, l’estiu comença amb la recuperació de la Festa Major amb activitats amb restriccions d’aforament i també amb la petició prèvia d’assistència. La festa grossa serà entre el 9 i el 12 de juliol.

A més, tornen les activitats esportives i el classic torneig de Volei Nit el primer cap de setmana d’agost.

També hi ha novetats com el cicle d’actuacions a la fresca “A la vora del mar”, 4 divendres de juliol que se sumen a les tradicionals i esperades “Nits de Gloòria”, també torna la música en aquest entorn. I moltes propostes més per triar i gaudir durant juliol i agost que podeu consultar en aquest enllaç.

En paraules de l’alcalde Jaume Casañas “Ja ha començat l’estiu a Cunit amb nous reptes. Encarem aquests mesos amb un altre aire que ara fa un any quan vàrem decidir no celebrar cap activitat al carrer. L’evolució de la pandèmia i la responsabilitat en el compliment de les normatives sanitàries, ens han encoratjat com a govern a tirar endavant una programació d’oci amb la qual residents i visitants en puguin gaudir”.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email