Cunit recupera les activitats estiuenques a l’aire lliure. El tradicional programa Viu l’Estiu engega enguany amb una programació molt completa i amb una oferta cultural, lúdica i esportiva per a gaudir en tots els racons de Cunit.

L’estiu comença amb la La Festa Major del retrobament,  amb la recuperació de les activitats més arrelades com els correfocs, les cercaviles, els concerts… Serà entre el 8 i l’11 de juliol.

A més, tornen les activitats esportives i el classic torneig de Volei Nit el primer cap de setmana d’agost, que arriba a la 25a edició.

També trobem el cicle d’actuacions a la fresca “A la vora del mar”, 4 divendres de juliol que se sumen a les tradicionals i esperades “Nits de Gloòria”, també torna la música en aquest entorn. I moltes propostes més per triar i gaudir durant juliol i agost.

El trenet turístic no hi podia faltar, la Fira d’Artesania al Passeig Marítim, l’Estiu Jove i l’Estiu a la Biblioteca, que com sempre ofereixen propostes d’allò més interessants a la canalla.

Totes les activitat es poden consultar a l’agenda de cunit.cat 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email