Aquest diumenge 23 d’agost van finalitzar les competicions de tennis del Circuit Juvenil d’Estiu 2020, que organitza el Club Sports Tennis Cunit. El torneig ha comptat amb 85 participants, entre les següents categories, tant masculina com femenina: Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet i Junior. Hi han participat esportistes de tot l’Estat espanyol i cal destacar els bons resultats dels jugadors i jugadores de Cunit. Durant els dies del torneig, que ha durat poc més d’una setmana, s’ha pogut veure tennis d’alt nivell a les pistes del club. En aquest enllaç s’hi poden consultar els resultats de cada categoria.

II Open de Tennis Vila de Cunit

Aquesta setmana continua l’alta competició al Club Sports Tennis Cunit, amb la celebració de l’Open de Tennis Vila de Cunit, campionat que està inclòs al Circuit Nacional de l’IBP Tennis Series. Dilluns i dimarts se celebra la ronda prèvia i a partir de dimecres començaran els partits del quadre principal, que s’allargaran fins diumenge 30 d’agost amb les finals absolutes, femenina i masculina.

En aquest torneig hi participen 10 professionals del top 100 nacional, inclòs el tennista Jordi Muñoz, Mestre de l’IBP Tennis Series, l’any passat. L’entrada al torneig és lliure i gratuïta. En aquest enllaç podeu consultar els quadres, els horaris i com avancen les rondes de classificació.

El torneig farà una donació de 500 € per al banc d’aliments de Cunit. L’import total dels premis en metàl·lic és de 3.500 €.

Imatge de Tennis d'alt nivell amb el Circuit Juvenil d'Estiu 2020 i l'Open Vila de Cunit 1

 

Imatges de la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Cunit, Yolanda Sánchez, durant el lliurament de premis del Circuit Juvenil d’Estiu 2020.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email