Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/susann07/public_html/cunit.cat/wp-includes/post-template.php on line 316

Educació

12 de Novembre de 2019

 

El passat 29 d’octubre es va celebrar la Taula Mixta d’Educació,  la qual està formada per representants de la regidoria d’Educació de la Corporació Municipal i del departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. L’objectiu principal d’aquest taula és l’anàlisi de les dades d’escolarització a les escoles d’infantil i primària de Cunit, i a l’Institut Ernest Lluch de Cunit per aquest curs 2019/2020, i alhora determinar la previsió inicial de grups de P3 i 1r ESO pel proper curs 2020/2021.

L’Ajuntament ha demanat al Departament que tingui en compte l’increment de població que s’està produint a Cunit durant els últim anys (un 5% el darrer any). A més, demana tenir en compte les famílies nouvingudes que arriben a Cunit durant l’any, ja que durant els últims anys la matrícula viva ha sobrepassat totes les previsions realitzades.

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya preveu 110 alumnes matriculats a P3 pel proper curs escolar 2020/2021, i per tant proposa mantenir els 5 grups actuals de P3, amb una ràtio prevista de 22 alumnes per grup.

En quant a 1r de la ESO, el Departament d’Educació preveu 134 alumnes matriculats a 1r ESO pel proper curs escolar 2020/2021, i per aquest motiu proposa mantenir els 5 grups de 1r ESO. Atès que la ràtio màxima de la ESO és de 30 alumnes/grup, el Departament estima que aquesta previsió inicial és suficient per donar cobertura a la demanda.

També s’ha demanat l’increment de la plantilla de professorat a les escoles de infantil i primària, atès l’increment de grups que s’ha hagut de dur a terme durant aquest curs escolar.

Close Menu