El Pla Educatiu d’Entorn de Cunit rep dues subvencions per organitzar tallers de reforç escolar a l’estiu i 1r trimestre del curs escolar 2018-2019 a l’Institut Ernest Lluch.

L’Ajuntament de Cunit i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat,  mitjançant el Pla Educatiu d’Entorn, han rebut dues subvencions del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte en el marc del Programa para el avance y apoyo en la educación y permanencia en el sistema educativo “Proeducar”.

Aquest programa destina recursos al desenvolupament d’actuacions adreçades a la implementació d’activitats extraescolars, dins de la mesura “Quédate” i plans de reforç en les matèries instrumentals durant el mes de juliol, dins la mesura “Ilusiónate”.

En relació amb aquestes actuacions, el Ministerio de de Educación, Cultura y Deporte fa una aportació al Pla Educatiu d’Entorn de Cunit d’un total de 2.000 euros distribuïts de la següent manera:

  • 1000 euros destinats al desenvolupament d’activitats extraescolars d’extensió educativa amb un component lúdic i motivador, dins de la mesura “Quédate”.
  • 1000 euros destinats al desenvolupament de tallers d’estiu de reforç en les matèries instrumentals, dins de la mesura “Ilusiónate”.

És per aquest motiu que, dins de la mesura “Ilusiónate”, es duran a terme tallers de reforç escolar d’estiu en matèries instrumentals (matemàtiques, llengua catalana i llengua castellana) a l’Institut Ernest Lluch de Cunit, adreçat a un grup d’aproximadament 15 alumnes escollits pel centre. L’objectiu d’aquest projecte és donar suport als alumnes en la realització dels seus dossiers d’exercicis de vacances, aclarint els dubtes que els puguin anar sortint i fent un seguiment de les tasques de cada alumne/a.

Jaume Casañas, regidor d’Ensenyament, afirma que “El Pla Educatiu d’Entorn està fent una gran tasca, l’equip està treballant amb els objectius molt clars a favor de la cohesió i de comptar amb l’entorn de l’alumnat. Rebre aquest ajut del Ministerio ens permet crear una dinàmica a l’estiu que esperem que sigui molt ben rebuda per les famílies, seran classes de reforç i de suport a alumnes que determini el mateix centre. Les accions del Pla Educatiu d’Entorn estan en marxa des de fa 6 mesos i n’estem molt satisfets de la seva acollida i desenvolupament”

Les classes es faran de dilluns a divendres a l’Institut, del 2 al 20 de juliol.

 

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email