La Regidoria de Relacions Ciutadanes de l’Ajuntament de Cunit organitza tres activitats formatives adreçades a les entitats i associacions del municipi.

La primera d’aquestes sessions formatives tractarà sobre Com ampliar la nostra base social i tindrà lloc dissabte 27 d’octubre a les 10 del matí.

El segon taller serà sobre la Nova normativa europea de protecció de dades i el seu tractament per part de les entitats, i es farà el divendres 23 de novembre a les  18:30 hores.

Els dos tallers aniran a càrrec d’especialistes de l’entitat Suport Associatiu.

També es realitzaran sessions de suport individualitzat a les entitats que ho sol·licitin sobre Com obtenir la signatura digital i els mitjans d’accés a la seu electrònica com a canal de comunicació i tramitació, el dimecres 21 de novembre de 10 a 12 h i de 18 a 20 hores.  Aquest suport el facilitarà el departament de Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) de l’Ajuntament de Cunit.

Totes les activitats tindran lloc a la sala de sessions de l’Ajuntament de Cunit, al c. Major, 12. Els tallers  tindran una durada de 2 hores i les sessions individualitzades d’1 hora aproximadament.

Les formacions són gratuïtes.  Únicament cal fer les inscripcions per correu electrònic adreçat a participació@cunit.cat  o per telèfon al 977 67 40 80.

Imatge de Tallers de formació per a entitats i associacions 1

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email