Aquest matí, últim dia del curs lectiu 2020/2021, l’alcalde Jaume Casañas i la regidora d’Educació Yolanda Sánchez, han visitat les escoles de Cunit amb l’objectiu de reconèixer la tasca feta en aquest curs escolar marcat per la pandèmia de la Covid19.

A cada visita a l’escola Pompeu Fabra, a l’escola Els Cossetans i a l’escola Sòlcunit han fet un intercanvi d’impressions amb els equips directius de cada centre.

Jaume Casañas ha volgut felicitar ” tant a tot els equips educatius dels centres docents de Cunit, com a la resta de personal dels serveis de les escoles, i també com no als nens i nenes i a les seves famílies, que han demostrat en tot moment responsabilitat, acceptar unes normes i unes restriccions amb respecte aconseguint superar-lo amb èxit“.

Per la seva banda, Yolanda Sánchez, explica que “hem estat i seguirem estant al costat de tota la comunitat educativa de Cunit. Aquest ha estat un any dur i diferent en el qual hem volgut apropar (ja des del confinament) els recursos que s’han considerat necessaris en cada moment”.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email