Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Imprimir
Share on email
Email

L’Ajuntament de Cunit, per resolució de l’alcaldia de data 6 de setembre de 2018,  va sol·licitar concórrer a la subvenció per a llars d’infants dins de la convocatòria del Programa extraordinari d’ajuts per al funcionament de les llars d’infants públiques de titularitat municipal i el primer cicle d’educació infantil en escoles rurals per al curs 2017-2018, impulsat per la Diputació de Tarragona.

Per acord de la Junta de Govern de la Diputació de data 30 de novembre de 2018 s’ha concedit a l’Ajuntament de Cunit, com a titular de la llar d’infants El Trenet, una subvenció per import de 55.510,00 €. Aquest import és el resultat d’aplicar el mòdul establert per alumne (875 euros, com a màxim) pel nombre d’alumnes matriculats a la llar d’infants en el curs 2017-2018 i va destinat a finançar les despeses de funcionament del centre.

“Vull donar les gràcies a la Diputació de Tarragona per aquest ajut que facilita fer-se càrrec d’una part del cost del servei de la llar d’infants El Trenet de Cunit, un servei que des de l’Ajuntament es posa a disposició de les famílies”, assenyala en Jaume Casañas, regidor d’Ensenyament de l’Ajuntament de Cunit.

 

 

 

Galeria d'imatges