L’Ajuntament de Cunit, per resolució de l’alcaldia de data 6 de setembre de 2018,  va sol·licitar concórrer a la subvenció per a llars d’infants dins de la convocatòria del Programa extraordinari d’ajuts per al funcionament de les llars d’infants públiques de titularitat municipal i el primer cicle d’educació infantil en escoles rurals per al curs 2017-2018, impulsat per la Diputació de Tarragona.

Per acord de la Junta de Govern de la Diputació de data 30 de novembre de 2018 s’ha concedit a l’Ajuntament de Cunit, com a titular de la llar d’infants El Trenet, una subvenció per import de 55.510,00 €. Aquest import és el resultat d’aplicar el mòdul establert per alumne (875 euros, com a màxim) pel nombre d’alumnes matriculats a la llar d’infants en el curs 2017-2018 i va destinat a finançar les despeses de funcionament del centre.

“Vull donar les gràcies a la Diputació de Tarragona per aquest ajut que facilita fer-se càrrec d’una part del cost del servei de la llar d’infants El Trenet de Cunit, un servei que des de l’Ajuntament es posa a disposició de les famílies”, assenyala en Jaume Casañas, regidor d’Ensenyament de l’Ajuntament de Cunit.

 

 

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email