L’organisme municipal organitza dijous 10 de gener una sessió informativa adreçada a persones amb interès per formar-se en Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials. Aquesta reunió tindrà lloc a les 10 del matí, a les dependències municipals de Som Cunit (camí dels Horts, 5) i les places són limitades.

L’objectiu del curs és la formació per per atendre a les persones dependents en l’àmbit sociosanitari, en la institució on es desenvolupi la seva actuació, aplicant les estratègies dissenyades per l’equip interdisciplinari competent i els procediments per mantenir i millorar la seva autonomia personal i les seves relacions amb l’entorn. El certificat  de professionalitat que s’expedeixi és una titulació oficial amb reconeixement laboral que atorga, a Catalunya, el Servei d’Empresa i Ocupació, i és reconeguda pel “Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE)” del Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

Els curs està previst que comenci dilluns 14 de gener i s’allargui fins a l’1 de juliol: un total de 470 hores, repartides en dilluns, dimecres i divendres, de 8.30 h. a 14.30 h. La formació es realitzarà a l’Edifici Complex Cultural  (Carrer de la Creueta, s/n, Cunit). 

Informació pràctica sobre el curs d’Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials:

 • Es considerarà prioritària la participació en les accions formatives de les persones en situació de desocupació.
 • El participant d’aquest curs desenvolupa la seva activitat professional dins de l’àmbit dels Serveis Socioculturals i a la Comunitat.
 • Treballarà en l’àmbit públic o privat, en centres o equipaments que prestin serveis d’atenció sociosanitària: centres residencials, centres de dia. Podrà desenvolupar la seva activitat professional dins el sector de prestació de serveis socials a persones en règim de permanència parcial, temporal o permanent en institucions de caràcter social.

La validesa del Certificat és d’àmbit estatal  i europeu amb les següents sortides professionals:

 • Cuidador/a de persones amb discapacitat física, psíquica i sensorial.
 • Cuidador/a de persones dependents en institucions.
 • Gericultor/a.

Requisits d’accès

Aquest certificat de professionalitat requereix el compliment d’ una de les següents vies per poder accedir:

 • Estar en possessió del Títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO) o Títol d’Educació General Bàsica (EGB)
 • Estar en possessió d’un certificat de professionalitat del mateix nivell del mòdul o mòduls formatius i/o del certificat de professionalitat al que desitja accedir.

Documentació imprescindible que s’ha d’entregar a la sessió informativa

 • Currículum Vitae
 • Fotocòpia DNI
 • Document que acrediti alguna de les formacions requerides
 • Document d’alta i renovació de la demanda d’ocupació (DARDO). S’ha de sol·licitar directament a la teva OTG o per Internet.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Imprimir
Share on email
Email