AENOR ha lliurat al Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Cunit, la certificació del Sistema de Gestió de la Qualitat ISO 9001 d’AENOR, un dels reconeixements de qualitat més extesos del món.

Aquest certificat acredita que l’organització compleix amb els requisits que estableix la Norma UNE-EN ISO 9001 i que ha implantat un Sistema de Gestió de Qualitat que aposta per la millora contínua.

Així, el SOM Cunit certifica la qualitat dels serveis de la Regidoria de Formació i Ocupació. Concretament, l’avaluació realitzada per AENOR certifica que el SOM Cunit compleix amb els requisits que estableix la norma ISO 9001 en els serveis de Borsa de Treball i Formació.

A més a més, també reconeix la millora contínua en la gestió dels seus processos, la implicació dels professionals per una feina ben feta i la transmissió del concepte de compromís de la qualitat entre tots els membres de l’organització.

Ángel Luís Sánchez, director de la regió mediterrània de AENOR, ha fet el lliurament d’aquest certificat a l’alcalde del municipi, Jaume Casañas Carballido i la Regidora de Formació i Ocupació, Montserrat Cámara Casañas.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email