En els darrers dies s’ha celebrat la última sessió del Consell Escolar Municipal del curs 2023-2024.

El Consell Escolar Municipal de Cunit és l’organisme assessor, de consulta, proposta i participació de la comunitat educativa local, sobre qualsevol tema relacionat amb l’ensenyament no universitari dins de l’àmbit territorial del municipi de Cunit.

Participen en ell tots els membres de la comunitat educativa: ajuntament, pares i mares, alumnes, mestres i professors, personal d’administració i serveis, directors i directores dels centres educatius de Cunit.

Ahir, entre altres temes es va fer un repàs de com està anant el procés de preinscripció i matrícula per al curs 2024/2025 als centres educatius, es va informar del calendari de dies festius locals i de lliure disposició acordats pels centres, i es va informat en relació amb l’estat de la beca de llibres per al curs 2024/2025 que es troba actualment en procés de revisió de les sol·licituds.

Una vegada acabat l’acte l’Ajuntament, com ha vingut realitzant durant els darrers anys, va atorgar un obsequi als 4 alumnes (2 de batxillerat, 1 del cicle formatiu de Sistemes Microinformàtics i Xarxes, i 1 pel cicle formatiu de Perruqueria i Cosmètica Capil·lar) que han acabat els estudis amb millor nota final.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email