Imatge de S'obren les inscripcions per participar en el 16è Mercat d'intercanvi i 2a mà 1 Del 18 al 27 d’abril es poden fer les inscripcions per a participar en el Mercat que tindrà lloc el dia 6 de maig novembre

Totes les persones interessades poden  inscriure’s adreçant-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) ubicada al mateix Ajuntament, al c. Major, 12.

Al mercat es podran dur llibres, pel·lícules, roba i complements, instruments musicals, material informàtic, petits electrodomèstics, jocs i joguines, material esportiu o parament de la llar, entre d’altres objectes de segona mà, en bon estat, per a bescanviar, vendre o regalar a les parades que l’Ajuntament instal.larà al lloc ja tradicional:  les esplanades del c. dels Horts, 5 i 7.

La participació en el mercat és gratuïta.  L’Ajuntament disposa d’un nombre limitat de places que s’assignaran entre les persones sol·licitants d’acord amb els criteris  següents: tindrà prioritat la ciutadania de Cunit, d’aquests, l’ordre d’inscripció i, pels  sol·licitants d’altres municipis, s’assignaran els espais per ordre d’inscripció.  L’Ajuntament intentarà garantir, també, que hi hagi parades destinades al regal, al bescanvi i a la compravenda a un preu simbòlic.

Aquesta és el segon mercat que s’organitza aquest any amb l’objectiu de posar en pràctica d’altres formes de consumir i promoure la possibilitat d’esgotar la vida útil dels objectes que tenim a casa, contribuint així a reduir el nombre de residus que produïm.

Documentació:

Bases generals de participació

Fitxa inscripció Mercat

Declaració responsabilitat

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email