El Casal Municipal de la Gent Gran engegarà un nou trimestre després de les festes de Nadal. Les inscripcions seran del 8 al 19 de gener de 2024, en horari de 9.30 a 14.00 hores només amb cita, per tal d’evitar aglomeracions davant l’increment de virus respiratoris.

A partir del dia 8 de gener es pot trucar als telèfons del casal 977 67 49 15 o 636 94 70 35 per demanar cita (només al matí).

Continuaran les activitats de pagament que ja s’oferien com les classes de bachata, dansa oriental, gimnàstica, ioga, treballs manuals i memòria. També hi ha tallers i activitats que són gratuïts, com arranjaments de roba, balls de saló, balls en línia, benestar emocional, candeles (polseres solidàries), castanyoles, club de lectura, costura, pintura a l’oli, punt de creu, salsa, sardanes, sevillanes i ús del telèfon mòbil. A més a més, aquest trimestre hi ha nous tallers gratuïts com anglès bàsic conversa, country i patchwork.

A més hi ha previstes la festa de carnaval el 9 de febrer i la commemoració del Dia Internacional de les Dones el 8 de març. També hi ha prevista una sortida cultural el mes de març que està encara per determinar.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email