El diumenge, 7 d’octubre tindrà lloc la 17a edició del Mercat d’Intercanvi i 2a mà a les esplanades del c. dels Horts, 5 i 7  de Cunit.

Amb l’objectiu de reduir la quantitat de residus que generem a Cunit, el Mercat promou   la reutilització d’aquells productes que encara tenen una vida útil per evitar que es converteixin en residu.

Per poder muntar una parada cal inscriure’s gratuïtament entre el 3 i el 10 de setembre a les oficines de l’OAC.   L’assignació de parades es farà per ordre de preinscripció i es donarà prioritat a la ciutadania de Cunit.

Al mercat es podran dur llibres, pel·lícules, roba i complements, instruments musicals, material informàtic, petits electrodomèstics, jocs i joguines, material esportiu o parament de la llar, entre d’altres productes. Està expressament prohibida la venda d’animals i de productes alimentaris així com de productes que no siguin de segona mà.  Per a més informació podeu consultar les Bases generals de participació o bé trucar al telèfon 977 67 40 80 extensió 310.

Documentació necessària per fer la inscripció:

Fitxa inscripció Mercat

Declaració responsabilitat

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email