L’Ajuntament informa que les persones que hagin utilitzat la Deixalleria municipal durant l’any 2018 i que tinguin unes rendes inferiors a les detallades a l’Ordenança, podran optar a una rebaixa en la taxa de residus sòlids, que pot anar del 20 al 50%. Aquesta mesura, d’acord amb la taxa 3.13 de prestació del servei de recollida de residus sòlids urbans, té com a objetiu afavorir els ciutadans amb rendes més baixes. Per optar a la bonificació caldrà sol·licitar-la mitjançant una instància a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, durant el mes de gener de 2019, tot presentant la documentació requerida.

D’aquesta manera, l’Ajuntament promou que les famílies amb rendes més limitades puguin reduir l’import de la taxa de residus sempre que realitzin una gestió més eficient i sostenible dels residus. Aquesta mesura té la doble finalitat d’ajudar a les famílies més desafavorides econòmicament, al mateix temps que incitar i promoure el reciclatge de residus i la sostenibilitat al municipi.

Amb aquesta mesura, l’any passat es van veure afavorides per aquesta bonificació fins a 18 famílies, d’un total de 22 que ho van sol·licitar.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email