La regidoria de Promoció Econòmica i Comerç, l’Ateneu Cultural Alba i l’Associació de Comerciants i Empresaris de Cunit organitzen  el Concurs d’Aparadors Comercials amb temàtica nadalenca, on podran participar els establiments comercials de Cunit que tinguin un establiment permanent i un aparador orientat a l’exterior.

El període per presentar les inscripcions s’obre dilluns  3 de desembre i es tancarà el divendres 14 de desembre. Els establiments interessats hauran de enviar un correu electrònic, amb el nom de l’establiment, adreça i telèfon de contacte, a una de les dues adreces: ateneuculturalalbadecunit@gmail.com o acec.cunit@gmail.com, o bé trucar als telèfons 617 392 600 / 620 002 117.

L’edició d’aquest any repartirà 6 premis, els quals seran d’estades d’hotel amb activitats. El jurat està configurat per un/a representant de l’Ateneu Cultural Alba, un/a representant de l’Associació de Comerciants i Empresaris (que no participi en el concurs) i el regidor de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament.

Les bases reguladores del Concurs es troben al taulell d’anuncis de la seu electrònica del web de l’Ajuntament de Cunit. Podeu consultar el següent enllaç:

Bases del concurs d’aparadors nadalencs Cunit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email