La Policia Local i els Mossos d’Esquadra investiguen 8 incidents ocorreguts aquesta matinada, a partir de mitjanit. La Policia Local va ser alertada per veïns de diferents zones del municipi sobre la presència de foc en solars i mobiliari urbà en el transcurs de pocs minuts.

El primer avís va ser a les 01’20 alertant de foc i els següents amb 10 i 15 minuts de diferència.

Davant aquests fets (8 punts en total), l’ajuntament de Cunit lamenta aquest incivisme tan greu que posa en perill a la ciutadania i al municipi. I ja es valoren els danys (han estat mitja dotzena de contenidors i solars cremats parcialment).

A més, l’Ajuntament dóna les gràcies als veïns i veïnes que van ajudar amb mitjans propis a apagar els incendis i demana la col·laboració si es detecta qualsevol situació sospitosa trucant a la Policia Local o al 112.

Xavier Lorenzo, regidor de Seguretat Ciutadana manifesta amb relació a aquests fets “Volem pensar que es tracta d’actes vandàlics puntuals, de tota manera, ja hem començat les investigacions i farem tot el possible per aclarir els fets. Agraïm també a la ciutadania les ràpides actuacions.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Imprimir
Share on email
Email