La Policia Local i els Mossos d’Esquadra investiguen 8 incidents ocorreguts aquesta matinada, a partir de mitjanit. La Policia Local va ser alertada per veïns de diferents zones del municipi sobre la presència de foc en solars i mobiliari urbà en el transcurs de pocs minuts.

El primer avís va ser a les 01’20 alertant de foc i els següents amb 10 i 15 minuts de diferència.

Davant aquests fets (8 punts en total), l’ajuntament de Cunit lamenta aquest incivisme tan greu que posa en perill a la ciutadania i al municipi. I ja es valoren els danys (han estat mitja dotzena de contenidors i solars cremats parcialment).

A més, l’Ajuntament dóna les gràcies als veïns i veïnes que van ajudar amb mitjans propis a apagar els incendis i demana la col·laboració si es detecta qualsevol situació sospitosa trucant a la Policia Local o al 112.

Xavier Lorenzo, regidor de Seguretat Ciutadana manifesta amb relació a aquests fets “Volem pensar que es tracta d’actes vandàlics puntuals, de tota manera, ja hem començat les investigacions i farem tot el possible per aclarir els fets. Agraïm també a la ciutadania les ràpides actuacions.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email