Les Regidories d’Esports i d’Educació estan realitzant un treball conjunt per oferir a les escoles i a l’institut la possibilitat de realitzar sortides a l’àmbit natural del municipi, d’entre 4 i 6 quilòmetres, i amb una durada que oscil·la entre 1’30 i 2 hores. La Regidoria d’Esports s’encarrega d’aportar els monitors que acompanyaran els grups, faran de guia i donaran les explicacions oportunes en relació amb el medi natural i el patrimoni cultural.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és posar en valor i promocionar les caminades dins de l’àmbit escolar com a exercici físic adient per evitar el sedentarisme. L’activitat té un doble vessant: promoure l’exercici físic entre el jovent i descobrir l’entorn natural i patrimonial del municipi de Cunit.

Les primeres sortides s’han dut a terme durant la primera setmana de desembre, quan l’alumnat de 4t a 6è de primària de l’Escola Solcunit ha realitzat la ruta de la Masia de Cal Pla, amb l’acompanyament d’un monitor que ha anat fent les explicacions oportunes.

La Regidora d’Esports i d’Educació, Yolanda Sánchez, considera que “aquestes caminades, que impliquen també un descobriment de l’entorn, són al mateix temps una oportunitat excel·lent per posar en pràctica les pautes de convivència i relació social i per completar els continguts treballats a l’escola”.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email