Aquesta setmana s’han iniciat a les escoles d’infantil i primària de Cunit els tallers d’estudi assistit i de suport a la tasca escolar. Aquests tallers, que ja es venien organitzant durant els últims anys, són encara més necessaris en aquest curs, tenint en compte la situació actual de crisi sanitària en la qual ens trobem.

Els tallers d’estudi són una de les actuacions prioritàries del Pla educatiu d’entorn de Cunit, que té com a objectius prioritzar la millora de l’èxit acadèmic, afavorir la implicació de les famílies en l’educació i fomentar la cohesió social.

Aquest reforç educatiu va adreçat fonamentalment a l’alumnat de primària de Cunit amb necessitats educatives i és un recurs que s’oferirà fins a principis del mes de juny.

Els tallers es realitzen en horari no lectiu i tenint en compte les directrius establertes pel Departament de Salut, respectant els grups estables escolars.

D’altra banda, a l’institut Ernest Lluch també s’estan oferint des del mes de novembre tallers de suport a la tasca escolar, adreçats a l’alumnat de 1r a 4t de la ESO, amb necessitats educatives.

La Regidora d’Educació, Yolanda Sánchez, destaca que un dels objectius que es pretén aconseguir amb l’organització d’aquests tallers és l’adquisició d’hàbits de treball i d’estudi adequats entre l’alumnat de primària i secundària.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email