Aquest diumenge, 7 d’abril podrem donar una segona oportunitat a tots aquells objectes que guardem a casa i ja no utilitzem.

El 18è Mercat d’intercanvi i 2a mà de Cunit tindrà lloc des de les 10 del matí fins a les 14 del migdia, a les esplanades dels equipaments municipals del c. dels Horts, 5 i 7 (Espai Jove i Casal de la Gent Gran)

Tothom que hi acudeixi podrà passejar al voltant de la seixantena de parades instal·lades i gaudir de les compres a preus populars i l’intercanvi d’objectes com roba i complements, parament de la llar, llibres, discs, petits electrodomèstics, jocs i joguines, instruments, material esportiu, entre d’altres articles útils i en bon estat.

A les 10:30 el Mercat acollirà  el Taller de sabó de glicerina amb materials reutilitzats de la cuina i el bany. Es tracta d’un taller per a totes les edats i especialment adreçat als nens i nenes.

Les persones que no s’hagin inscrit prèviament al Mercat, podran participar-hi, sempre i quan hi hagi parades lliures el dia del mercat: caldrà adreçar-se a partir de les 9 del matí de diumenge al punt d’informació que l’Ajuntament instal·larà en el mateix mercat i apuntar-se a la llista de reserva. Si queden parades desocupades, s’assignaran els llocs a partir de les 10 hores.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Imprimir
Share on email
Email