Aquest diumenge, 7 d’abril podrem donar una segona oportunitat a tots aquells objectes que guardem a casa i ja no utilitzem.

El 18è Mercat d’intercanvi i 2a mà de Cunit tindrà lloc des de les 10 del matí fins a les 14 del migdia, a les esplanades dels equipaments municipals del c. dels Horts, 5 i 7 (Espai Jove i Casal de la Gent Gran)

Tothom que hi acudeixi podrà passejar al voltant de la seixantena de parades instal·lades i gaudir de les compres a preus populars i l’intercanvi d’objectes com roba i complements, parament de la llar, llibres, discs, petits electrodomèstics, jocs i joguines, instruments, material esportiu, entre d’altres articles útils i en bon estat.

A les 10:30 el Mercat acollirà  el Taller de sabó de glicerina amb materials reutilitzats de la cuina i el bany. Es tracta d’un taller per a totes les edats i especialment adreçat als nens i nenes.

Les persones que no s’hagin inscrit prèviament al Mercat, podran participar-hi, sempre i quan hi hagi parades lliures el dia del mercat: caldrà adreçar-se a partir de les 9 del matí de diumenge al punt d’informació que l’Ajuntament instal·larà en el mateix mercat i apuntar-se a la llista de reserva. Si queden parades desocupades, s’assignaran els llocs a partir de les 10 hores.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email