L’Ajuntament de Cunit, a través de la regidoria de Turisme i Patrimoni, i el Consorci d’Enoturisme han signat el conveni de col·laboració en l’àmbit del Penedès Marítim, que estarà vigent fins a finals de l’any 2021.

“El conveni reforça els vincles entre la costa i l’interior”, explica el regidor Jaume Casañas, “Aquest tràmit en paper plasma la voluntat conjunta de buscar la millor promoció del territori tenint en compte tots i cadascun dels actius turístics del Penedès Marítim. Concretar accions conjuntes, treballar per tot el territori, pensem en positiu i pensem a fer Vegueria Penedès”.

Aquest conveni es centra en la promoció de les platges de la zona marítima del Penedès, projectades com a platges de l’enoturisme; també es vol fer homogènia la senyalització dins de tot el Penedès, i la creació de noves i promoció de les rutes existents en bici i les de senderisme. El conveni recull també posar l’accent en actes enoturístics, com per exemple la Xarel·lada del Penedès Marítim que es va celebrant a Cunit des de fa 5 anys amb un èxit total.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email