L’Ajuntament de Cunit, a través de la regidoria de Turisme i Patrimoni, i el Consorci d’Enoturisme han signat el conveni de col·laboració en l’àmbit del Penedès Marítim, que estarà vigent fins a finals de l’any 2021.

“El conveni reforça els vincles entre la costa i l’interior”, explica el regidor Jaume Casañas, “Aquest tràmit en paper plasma la voluntat conjunta de buscar la millor promoció del territori tenint en compte tots i cadascun dels actius turístics del Penedès Marítim. Concretar accions conjuntes, treballar per tot el territori, pensem en positiu i pensem a fer Vegueria Penedès”.

Aquest conveni es centra en la promoció de les platges de la zona marítima del Penedès, projectades com a platges de l’enoturisme; també es vol fer homogènia la senyalització dins de tot el Penedès, i la creació de noves i promoció de les rutes existents en bici i les de senderisme. El conveni recull també posar l’accent en actes enoturístics, com per exemple la Xarel·lada del Penedès Marítim que es va celebrant a Cunit des de fa 5 anys amb un èxit total.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Imprimir
Share on email
Email