En resposta a la preocupació manifestada per part de l’ajuntament de Cunit a l’ACA (Agència Catalana de l’Aigua) pel que fa a la a problemàtica d’acumulació d’aigua al Torrent d’en Pedro, avui s’ha mantingut una reunió entre les dues administracions i també amb l’ajuntament de Cubelles.

Durant la reunió, s’ha abordat principalment la situació que es pateix quan hi ha temporals de mar i l’aigua es queda estancada en la part més baixa del Torrent, com va ser el cas de les darreres pluges a principi del mes d’abril. El Torrent d’en Pedro és un dels punts més crítics en aquest sentit del municipi de Cunit, però és compartit amb el municipi veí de Cubelles i, per tant, afecta a les poblacions de totes dues localitats.

D’aquesta reunió s’ha extret una visita tècnica amb caràcter urgent per part de tècnics de l’ACA amb els serveis tècnics dels dos ajuntaments per trobar el més aviat possible una solució definitiva.

Per Cunit, segons expressa l’Alcaldessa Dolors Carreras, “trobar una solució al Torrent d’en Pedro continua sent una prioritat, necessitem fer un pas endavant amb les mesures que siguin necessàries”.

 

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email