El passat divendres 20 d’abril es va portar a terme la II Taula de Turisme a l’Hotel Adia amb la participació dels agents turístics del municipi, tant públic com privat.

La xerrada va servir per a exposar la informació recaptada durant l’estiu 2017 a l’oficina de turisme en quan a la tipologia de turista que ens visita, els projectes i novetats de la Regidoria per a aquest 2018.

Tanmateix, es va tornar a posar sobre la taula la creació d’una associació d’establiments turístics de Cunit que englobi tots els empresaris i propietaris d’allotjament turístic del municipi amb la finalitat de treballar conjuntament. Donat que molts propietaris d’habitatges d’ús turístic no van poder assistir per ser dia laborable, la Regidoria tornarà a organitzar una nova reunió pel dissabte 2 de juny a les 10’30h a la sala de plens de l’Ajuntament per reprendre aquest assumpte.

La recaptació de l’Ajuntament de Cunit amb la taxa sobre estades en establiments turístics i a que es dedica aquesta quantitat (3.747,48€) va ser un altre tema que es va plantejar als assistents que van optar per la participació en fires nacionals (Navartur i B-Travel) i internacionals (Moscou).

Jaume Casañas, regidor de Turisme i Patrimoni, destaca aquest tipus de trobades: “anem fent passos endavant amb l’objectiu de sumar en la promoció del nostre municipi. Posar en comú inquietuds, idees, suggeriments i prendre decisicions de forma conjunta ens permet tenir una visió global molt important per a continuar fent accions que donin a conèixer Cunit i el Penedès Marítim”.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email