El passat divendres 20 d’abril es va portar a terme la II Taula de Turisme a l’Hotel Adia amb la participació dels agents turístics del municipi, tant públic com privat.

La xerrada va servir per a exposar la informació recaptada durant l’estiu 2017 a l’oficina de turisme en quan a la tipologia de turista que ens visita, els projectes i novetats de la Regidoria per a aquest 2018.

Tanmateix, es va tornar a posar sobre la taula la creació d’una associació d’establiments turístics de Cunit que englobi tots els empresaris i propietaris d’allotjament turístic del municipi amb la finalitat de treballar conjuntament. Donat que molts propietaris d’habitatges d’ús turístic no van poder assistir per ser dia laborable, la Regidoria tornarà a organitzar una nova reunió pel dissabte 2 de juny a les 10’30h a la sala de plens de l’Ajuntament per reprendre aquest assumpte.

La recaptació de l’Ajuntament de Cunit amb la taxa sobre estades en establiments turístics i a que es dedica aquesta quantitat (3.747,48€) va ser un altre tema que es va plantejar als assistents que van optar per la participació en fires nacionals (Navartur i B-Travel) i internacionals (Moscou).

Jaume Casañas, regidor de Turisme i Patrimoni, destaca aquest tipus de trobades: “anem fent passos endavant amb l’objectiu de sumar en la promoció del nostre municipi. Posar en comú inquietuds, idees, suggeriments i prendre decisicions de forma conjunta ens permet tenir una visió global molt important per a continuar fent accions que donin a conèixer Cunit i el Penedès Marítim”.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Imprimir
Share on email
Email