Ajuntament, Associació de Comerciants i Escoles de Cunit col·laboren en l’organització de la segona “gimcana comercial”. Imatge de Setmana del Comerç 1  

L’Associació de Comerciants i Empresaris (ACEC) del nostre municipi, l’Ajuntament de Cunit i les escoles Sol Cunit, Pompeu i Fabra i Els Cossetans, organitzen, conjuntament, la segona edició de la Setmana del Comerç que se celebrarà arreu de Catalunya del 19 al 25 de març. La Setmana del Comerç és un reconeixement de la Generalitat de Catalunya al teixit comercial organitzat d’arreu de Catalunya, per la seva funció social i de dinamització econòmica del seu àmbit d’actuació.

La translació de la iniciativa al nostre municipi es realitza a través de l’organització de “La boja Setmana del Comerç a Cunit”, que consistirà en una “gimcana comercial” adreçat als/les alumnes de primària de les tres escoles del nostre municipi. Es tracta de trobar “l’error comercial” en cadascú dels establiments comercials que hi participen.

Al llarg dels 7 dies de campanya (del 19 al 25 de març) els i les alumnes de primària de Cunit hauran de transitar pels establiments comercials que participen (i que constaran a la documentació que se’ls facilitarà) i deixar constància de l’error trobat. Una vegada completada la documentació amb els errors trobats, la depositaran en les urnes col·locades en les tres escoles i participaran en un sorteig de tres entrades a Port Aventura.

Des de la regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Cunit valorem positivament la iniciativa, perquè es converteix en una oportunitat per ampliar el coneixement de l’oferta de productes i serveis del nostre municipi, alhora que promou la participació de les escoles, famílies i joves en una activitat de caràcter promocional dels establiments comercials de Cunit.

 

 

 

 

 

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email