L’Espai Jove és l’equipament municipal adreçat a la població d’entre els 12 i 29 anys que pretén oferir una sèrie de recursos d’informació i per al temps lleure a les persones joves.

D’entre tots els serveis que ofereix, estrena aquests dies un Espai d’Estudi adreçat a l’alumnat d’ESO. Es tracta d’un espai per a poder estudiar o fer els deures de forma individual o grupal que comptarà amb el suport de dues dinamitzadores que oferiran ajuda amb les tasques. Cal reservar plaça per wathsapp al 628299986 per a fer-ne ús tots els dimarts i dijous entre les 16:30h i les 19h

La resta de serveis que s’ofereixen són:

  • ESPAI DE JOC I TROBADA: dimecres de 16h a 20h i divendres i dissabtes de 16:30h a 21h (amb excepció de quan hi hagi alguna activitat programada).

Un espai obert a tots els i les joves, per passar l’estona amb el vostre grup, petar la xerradeta o fer una partida al futbolí, tennis taula o billar. També hi trobaràs diferents jocs de taula o videojocs per passar la tarda en companyia d’altres joves.

  • TALLERS I ACTIVITATS

Oferta de tallers i activitats d’un dia, mensuals o trimestrals. Teatre / Skate / Realfooding / Torneig de tennis taula, futbolí o billar / etc…

La programació de les activitats concretes que s’ofereixen es poden consultar a la web de l’Ajuntament de Cunit i a les xarxes socials d’instagram @ajuntamentdecunit i @jovescunit.

  • DIVENDRES DE CINE!: l’últim divendres de cada mes a les 19h.

Projecció d’una pel·lícula en pantalla gran. S’accepten propostes!

  • PIJ CUNIT – PUNT D’INFORMACIÓ JUVENIL

Tens dubtes sobre estudis? On fan el batxillerat o el cicle formatiu que t’interessa? Com fer un currículum? Com inscriure’t a la borsa de treball? Com inscriure’t a garantia juvenil? Dubtes sobre salut, habitatge, lleure i associacionisme,…?

Al PIJ et facilitarem informació sobre allò que t’interessa i t’ajudarem a resoldre els teus dubtes.

Com?   -De forma presencial a l’Espai Jove, c/dels Horts, 5 (dilluns, dimecres i divendres de 10h a13h i dimarts i dijous de 16:30h a 19h)

-Per telèfon al 977676292

-Per correu electrònic a joventut@cunit.cat

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email