El passat 9 d’octubre el Servei d’Ocupació de Catalunya va resoldre favorablement la contractació de 2 persones per part de l’Ajuntament de Cunit, en el marc de la convocatòria extraordinària del Programa Treball i Formació 2020 (línia Covid-19). 

Les dues contractacions aniran destinades a sensibilitzar i informar a la ciutadania de Cunit sobre les mesures bàsiques de protecció i organització per prevenir el risc de transmissió del COVID 19. El perfil laboral de les dues contractacions és el següent:

Els requisits per a poder ser persona beneficiària d’aquestes contractacions estan establerts a la resolució TSF/1419/2020, de 16 de juny, per la qual s’obre la convocatòria extraordinària per a l’any 2020 per a la concessió de subvencions del Programa Treball i Formació,  L’oferta està publicada a la web del SOM Cunit i al portal del SOC.

La selecció de les persones beneficiàries la inicia l’Oficina de Treball de la Generalitat del Vendrell que enviarà als municipis diversos candidats per lloc de treball. Per tant, qualsevol persona que compleixi els requisits i vulgui participar en aquest procés de selecció ha de manifestar el seu interés a l’OTG del Vendrell per a la seva verificació, al mail ofertesvendrell.soc@gencat.cat. A diferència d’altres edicions i per motius del Covid, es recomana no anar presencialment.

Per tal de realitzar la selecció  de les persones que derivarà l’Oficina de Treball s’han establert uns criteris puntuables per part de l’Ajuntament de Cunit.

Aquests criteris els trobareu publicats a la pàgina web de l’Ajuntament de Cunit (www.cunit.cat), al portal de transparència, i també al web del Servei d’Ocupació Municipal. 

IMPORTANT!! El SOM Cunit contactarà per telèfon amb les persones derivades pel SOC per donar dia i hora d’entrevista. Les entrevistes es duran a terme en les properes setmanes, a les dependències municipals del Carrer dels Horts, núm.5, de Cunit.

D’acord amb la normativa, aquestes contractacions han de començar com a màxim el 10 de desembre de 2020.

Normativa de referència:

  • Resolució TSF/156/2018, de 20 de setembre, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions del Programa Treball i Formació.
  • Resolució TSF/1419/2020,  de 16 de juny, per la qual s’obre la convocatòria extraordinària per a l’any 2020 per a la concessió de subvencions del Programa Treball i Formació.

Aquest programa està finançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Servicio Público de Empleo Estatal i el Fons Social Europeu.

Imatge de Selecció de 2 noves contractacions a Cunit en el marc del Programa TREFO Covid 19 1 Imatge de Selecció de 2 noves contractacions a Cunit en el marc del Programa TREFO Covid 19 2 Imatge de Selecció de 2 noves contractacions a Cunit en el marc del Programa TREFO Covid 19 3 Imatge de Selecció de 2 noves contractacions a Cunit en el marc del Programa TREFO Covid 19 4

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email