El Servei d’Ocupació Municipal de l’Ajuntament de Cunit supera exitosament la primera revisió de la certificació del Sistema de la Qualitat ISO 9001 d’AENOR.

Aquest certificat es va obtenir al mes de febrer de 2022, i encara que té una validesa de 3 anys, està sotmes a revisions anuals. El certificat acredita que l’organització, en concret la Regidoria de Formació i Ocupació, compleix amb els requisits que estableix la Norma UNE-EN ISO 9001 i que s’ha implantat un Sistema de Gestió de Qualitat que aposta per la millora contínua.

Aquesta renovació és un reconeixement a la qualitat de la gestió dels processos realitzats a la Regidoria de Formació i Ocupació i el seu compromís de millora i de qualitat en els serveis oferts des d’aquesta. A més a més, també reconeix la millora contínua en la gestió dels seus processos, la implicació dels professionals per una feina ben feta i la transmissió del concepte de compromís de la qualitat entre tots els membres de l’organització.

La regidora de formació i ocupació, la Sra. Montse Càmara, es mostra satisfeta  en haver superat exitosament la primera revisió d’aquest certificat perquè significa el reconeixement a la qualitat de la gestió que es du a terme des del Servei d’Ocupació Municipal de Cunit (SOM Cunit).

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email