En el marc de les reunions planificades entre les regidores de Comerç i Consum dels nous governs de Cunit i de Cubelles, s’ha celebrat la segona trobada amb l’objectiu d’anar aprofundint en els continguts de possibles col·laboracions en el desplegament de polítiques de promoció del teixit comercial local, en el marc del Pla Estratègic del Penedès Marítim.

En aquesta segona reunió, amb presència del cos tècnic de ambdues regidories, s’han concretat escenaris de col·laboració en campanyes de promoció del comerç local. La regidoria de Cunit, Beatriz Luque, valora “la necessitat de fer campanyes conjuntes per la proximitat dels dos municipis i per les similars característiques de l’estructura comercial”. Així, la regidora manifesta “que ens estem aproximant a acords per a planificar una campanya conjunta de posicionament del comerç mitjançant el disseny i producció de banderoles genèriques sota la marca Penedès Marítim, però també per a la producció de banderoles específiques per aquells establiments individuals que així ho desitgin”.

A la reunió també es va valorar la possibilitat de posar en marxa, conjuntament, el desplegament d’un trenet turístic a l’estiu del proper any, amb un recorregut pactat per amb dues regidories i que satisfaci les necessitats dels dos municipis. Tanmateix, en paraules de la regidora, “hem d’anar poc a poc, analitzant bé les implicacions tècniques i jurídiques de qualsevol acció conjunta que acordem i que ens permetin determinar la seva viabilitat”.

Ambdues regidories es van emplaçar al mes de desembre per a celebrar una tercera reunió de treball i seguir explorant vies d’acord.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email