Avui s’ha publicat al DOGC, la RESOLUCIÓ SLT/2568/2020, de 19 d’octubre, per la qual es modifica la Resolució SLT/2546/2020, de 15 d’octubre, per la qual s’adopten noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

Aquestes noves restriccions afecten al funcionament habitual dels Centres Cívics i als establiments comercials de servei 24h (no poden romandre oberts ni portar a terme cap activitat de venda entre les 22.00 hores i les 07.00 hores).

L’Ajuntament de Cunit, en base a aquesta nova Resolució, els serveis que s’ofereixen a la ciutadania a través dels equipaments comunitaris (Centre Cívic Cal Cego, Centre Cívic Els Jardins i Casal Municipal) adaptaran les activitats que queden per realitzar de forma online. Tanmateix, ha acordat tancar el Casal Municipal de la Gent Gran.

A tot l’alumnat de tallers ja iniciats i pagats, se’ls enviarà un enllaç perquè es puguin connectar a través de qualsevol dispositiu (mòbil, ordinador, tableta…) per poder finalitzar les dues setmanes de classes que resten per fer d’aquest primer bloc de tallers.

L’excepció són les activitats portades a terme per persones voluntàries, s’ha acordat amb elles la suspensió dels tallers fins a nou avís.

L’ajuntament de Cunit recorda la obligatorietat de seguir les instruccions de Salut, i continua fent una crida a la responsabilitat individual per a evitar contagis.

 

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email