L’Ajuntament de Cunit ja ha iniciat la campanya de Nadal 2020  i aquesta setmana s’inicien les accions vinculades a l’esport amb un marcat caire solidari.

Un any més, l’ajuntament de Cunit de forma conjunta amb entitats i clubs esportius han tirat endavant la campanya solidària Cap Nen Sense Joguina i una recollida de productes típics del Nadal (dolços, neules, ous sorpresa, torrons… excepte begudes alcohòliques) per fer-los arribar a les famílies desfavorides.

Aquesta acció d’ESPORTS SOLIDARIS es vol centrar principalment en els infants i joves i constarà de diferents reptes plantejats pels clubs que es podran seguir a través de les xarxes socials, (feu una ullada a l’Instagram).

Aquests reptes es plantejaran cada setmana i els participants hauran de realitzar un petit vídeo/foto aconseguint el repte i etiquetar a la seva publicació al club esportiu que llenci el repte, a l’Ajuntament de Cunit i afegir el #femNadalCunit2020

El millor repte d’entre els presentats tindrà un premi d’un xec regal de 50€ a consumir en els establiments comercials del municipi i hi haurà un a sorteig d’un altre xec regal entre els participants.

Avuí comencem amb el repte que llença l’AB Cunit i cada setmana aniran apareixent nous reptes d’altres entitats esportives.

T’ATREVEIXES??

Paral·lelament, els clubs i entitats esportives recaptaran entre les seves esportistes, socis i simpatitzants  joguines noves i productes típics del Nadal per facilitar una mica d’alegria i felicitat a aquells que més ho necessiten.

Recordeu que també estan en marxa les inscripcions per la XX Sant Silvestre de Cunit, aquest any també amb Xecs regals pels guanyadors/es i sorteig de més xecs regals entre els participants.

Corre que queda poc temps per inscriure’s!

La Regidora d’Esports Yolanda Sánchez ha comentat que “l’esport ja porta implícit la transmissió de valors positius com l’esforç, la cooperació… Aprofitar aquestes dates i circumstàncies per que la solidaritat sigui el valor estrella entre el col·lectiu esportiu del municipi, és enriquidor. Animem a tota la ciutadania, esportistes i menys esportistes a sumar-s’hi i participar, ja sigui en els reptes, en la Sant Silvestre o col·laborant solidàriament amb joguines i aliments.”

En un any emmarcat per la pandèmia de la Covid19, el Consistori ha volgut proposar una programació novedosa on es promocioni la pràctica esportiva, aprofitant les tecnologies, per garantir la seguretat i que el fet de tenir restringides les instal·lacions esportives, no impedeixi que la ciutadania pugui fer esport i activitat física.

“Totes les activitats que tindran lloc al municipi tenen com a objectiu que tots i totes vivim unes Festes de Nadal amb el mateix esperit i il·lusió de sempre.”

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email