El CEM Els Joncs tornarà a donar servei des del 15 de febrer.

La situació sanitària actual ha permès suavitzar les restriccions i els centres esportius podran reobrir les seves portes amb limitacions d’aforament i amb fortes mesures que permetran que tothom pugui fer ús de manera segura.

La Generalitat ha indicat  per l’àmbit esportiu que els equipaments en espais tancats podran obrir amb aforament al 30% i amb activitats grupals limitades a 6 persones i amb ús obligatori de mascareta. Els espais esportius a l’aire lliure romanen oberts amb un aforament del 50% i control d’accés. La publicació d’aquestes mesures es va realitzar el passat dissabte dia 6 de febrer i tindrà una durada de 14 dies.

Després d’un període llarg de tancament i considerant que la millora de l’índex de contagi i l’inici de les vacunacions donen una major esperança a que no es produeixi un nou tancament, es vol reprendre l’activitat.

El CEM Els Joncs adapta els espais i les activitats a la normativa vigent, i es refà el programa d’activitats dirigides, establir les condicions d’accés per que la majoria d’usuaris i usuaries puguen tenir accés i intentar facilitar les condicions al màxim. Així, des del dimecres dia 10 de febrer de 9:00 h a 14:00 h podreu demanar cita per reservar el vostre espai i abans publicarem i rebreu al vostre correu la graella d’activitats.

Per demanar cita prèvia al CEM Els Joncs de Cunit s’ha de trucar al 977159266.

Es demana als abonats i abonades comprensió a l’hora de demanar cita prèvia, donat que l’aforament i l’accés a les classes dirigides és molt reduït (30% i 5 esportista+monitor), per tant, serà molt difícil poder complaure a tothom. Esperem que les mesures puguin anar relaxant-se i passar aviat al 50% de l’aforament.

Aquesta quinzena del mes de febrer en la que ja estarem en funcionament i tot el mes de març l’accés serà gratuït per a tots els abonats actuals que mantinguin la seva condició d’abonat durant el mes d’abril.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email