El Complex Esportiu Municipal Els Joncs ja ha reobert les seves portes per a acollir als seus usuaris. Ho fa des d’aquest dimecres i, evidentment, amb les condicions especials marcades per les normes sanitàries i de prevenció i les restriccions pròpies del moment en què es trobava el municipi pel que fa a la desescalada.

El nou horari que ofereix el CEM Els Joncs és de dilluns a divendres, de 7 a 22 hores; dissabtes, de 9 a 20 hores, i diumenges, de 9 a 14 hores.

Vídeo de la reobertura.

Aquestes restriccions obliguen a demanar cita prèvia per fer servir qualsevol dels espais del centre, trucant al número de telèfon del centre esportiu, de  9,00 h a 19,00 h, 977 159 266 o bé enviant un correu electrònic a info@cemjoncs.cat per a fer la reseva de plaça. També es poden utilitzar les mateixes vies de contacte per demanar cita per realitzar algun tràmit admnistratiu.

Per tal d’accedir al centre amb les màximes garanties de seguretat i prevenció davant el COVID-19, al centre s’han establert les següents mesures:

  • És obligatori l’ús de mascareta en totes les zones comunes.
  • S’ha de tenir cura de desinfectar-se les mans constantment.
  • S’ha de mantenir una distància de seguretat entre usuaris mínima de 2 m.
  • Per tal de respectar aquesta distància es limita l’aforament del centre i s’obliga a tots els usuaris a circular per la dreta.
  • Tot el material s’higienitza després de cada ús.
  • El control d’accés es farà mitjançant detecció de proximitat de targeta individual.

A partir de la propera setmana s’espera que, amb l’evolució de la normativa pel COVID-19, l’accés al centre es pugui fer sense reserva de cita, tot i què si s’hauran de respectar els aforaments establerts.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email