Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Imprimir
Share on email
Email

El proper dilluns 21 de setembre, tal i com es ve anunciant, l’Ajuntament de Cunit donarà a conèixer els projectes que han estat validats per a la seva votació en els Pressupostos Participatius a Cunit.

Segueix avançant, per tant, aquesta primera experiència en la qual el Consistori a través de diferents departaments i serveis, han aportat propostes de projectes d’inversió.
En total es van presentar 24 projectes a la Comissió Tècnica, la qual va valorar les propostes en base als criteris establerts a les Bases que regulen aquest procés.
Un cop reunida la Comissió d’Impuls i Seguiment, amb presència també de tots els grups municipals, el proper 21 de setembre es faran públics els projectes que els veïns i veïnes de Cunit, empadronats a Cunit que siguin majors de 16 anys, podran votar a través de la plataforma digital decidim.cunit.cat
El període de votació serà entre els dies 7 i 27 d’octubre, i cal estar registrat a la mateixa web. Es podrà votar tants projectes comcadascú consideri fins a esgotar un total de 100.000€, que es la partida destinada a aquest primer procés participatiu del Pressupost Municipal de 2021.
David Marquínez, regidor de Participació Ciutadana, anima a la població cunitenca a “registrar-se i a votar entre els projectes que es proposen per a incorporar-los als Pressupostos de 2021 perquè siguin una realitat. Estar registrat a la plataforma permetrà també participar en els futurs processos de participació ciutadana que es tirin endavant des del Consistori“.
A més, tot i que la votació serà únicament online, hi haurà punts presencials de suport i assistència per a totes aquelles persones que ho necessitin.

Galeria d'imatges