El proper dilluns 21 de setembre, tal i com es ve anunciant, l’Ajuntament de Cunit donarà a conèixer els projectes que han estat validats per a la seva votació en els Pressupostos Participatius a Cunit.

Segueix avançant, per tant, aquesta primera experiència en la qual el Consistori a través de diferents departaments i serveis, han aportat propostes de projectes d’inversió.
En total es van presentar 24 projectes a la Comissió Tècnica, la qual va valorar les propostes en base als criteris establerts a les Bases que regulen aquest procés.
Un cop reunida la Comissió d’Impuls i Seguiment, amb presència també de tots els grups municipals, el proper 21 de setembre es faran públics els projectes que els veïns i veïnes de Cunit, empadronats a Cunit que siguin majors de 16 anys, podran votar a través de la plataforma digital decidim.cunit.cat
El període de votació serà entre els dies 7 i 27 d’octubre, i cal estar registrat a la mateixa web. Es podrà votar tants projectes comcadascú consideri fins a esgotar un total de 100.000€, que es la partida destinada a aquest primer procés participatiu del Pressupost Municipal de 2021.
David Marquínez, regidor de Participació Ciutadana, anima a la població cunitenca a “registrar-se i a votar entre els projectes que es proposen per a incorporar-los als Pressupostos de 2021 perquè siguin una realitat. Estar registrat a la plataforma permetrà també participar en els futurs processos de participació ciutadana que es tirin endavant des del Consistori“.
A més, tot i que la votació serà únicament online, hi haurà punts presencials de suport i assistència per a totes aquelles persones que ho necessitin.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email