Aquesta setmana s’ha dut a terme una trobada entre el grup de joves AJC (Assemblea Joves Cunit),  AFA i direcció de l’institut Ernest Lluch i Martin i Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Cunit, per tal de posar en coneixement a tots els agents de la tasca que està portant a terme l’AJC aquest curs.

Des del mes d’octubre passat el grup de joves, que es reuneix un cop al mes, ha estat treballant en una diagnosi per tal de conèixer les mancances i els aspectes a millorar dels patis de l’institut.

Per a conèixer aquesta informació van decidir crear unes enquestes que es van dinamitzar durant les hores de pati instal·lant una carpa informativa on explicar i demanar la participació a tot l’alumnat.

A la reunió, el grup de joves va traslladar els resultats obtinguts fent una priorització d’aquells aspectes o elements més necessaris per a fer els patis més agradables per tothom.

Hi ha prevista una propera trobada entre tots els agents per a continuar parlant i valorar la possibilitat de poder executar a curt termini algunes de les propostes.

La Regidoria de Joventut valora molt positivament la gran motivació que demostren el grup de joves AJC per voler implicar-se en aspectes que afecten al col·lectiu de joves i per la gran tasca duta a terme aquest curs.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email