L’Ajuntament de Cunit i Reforest Project van signar el passat mes de gener un conveni pel qual es reforestarà una zona verda del municipi amb espècies autòctones, principalment d’alzines.

Aquesta plantació s’efectuarà els dies 4 i 15 de març i tindrà lloc a la zona verda del C/ Oceà Atlàntic, en un espai verd de titularitat municipal d’una superfície de 5400 m², en la que es plantaran entre els dos dies uns 350 plançons d’alzina, un arbre autòcton de creixement lent i de gran resistència a la sequera.

Aquesta plantació facilitarà la millora de la qualitat ambiental de la zona, ja que els arbres contribueixen a fixar el CO₂, contribuint a la reducció de les emissions de CO₂ a l’atmosfera procedents del trànsit.

Aquesta plantació anirà a càrrec de Reforest Project qui, a través dels seus patrocinadors, finança la planta i l’activitat amb la col·laboració del servei de jardineria de l’Ajuntament (Prezero) que contribuirà la preparació del terreny i al manteniment posterior de l’arbrat.

La plantació es farà amb personal voluntari que gestiona la mateixa entitat, però oberta també a les persones de Cunit que vulguin participar-hi. Per aquest motiu les persones que vulguin formar part del voluntariat per contribuir a la plantació caldrà que adrecin un correu electrònic a mediambient@cunit.cat comunicant que volen participar en la plantació d’arbrat a la zona verda del C/ Oceà Atlàntic que tindrà lloc els dies 4 i 15 de març a les 10:30h indicant a quina de les dues sessions volen participar-hi.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email