RECTA FINAL DE LA FORMACIÓ DEL SOM CUNIT 2017

En breu finalitzarà el primer trimestre de la formació del SOM Cunit. Durant aquest període s’han rebut un total de 55 inscripcions per a les diferents activitats formatives programades: Anglès comercial (40h.), Monitor de menjador (30h.), Prevenció de riscos laborals en fontaneria i climatització (20h.), Alfabetització digital per a la recerca de feina (20h.) i quatre càpsules d’orientació laboral (3h.). Actualment, encara s’estan desenvolupant els cursos d’anglès comercial i monitor de menjador. La valoració dels alumnes en general ha estat molt positiva. Aquí podeu veure algunes imatges de les diverses formacions.

Pel que fa a la formació ocupacional, després de l’èxit de la primera edició, el passat 30 d’octubre va començar la segona edició del CP d’Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials, i finalitzarà a finals de juny de 2018.

En breu es farà pública la nova guia amb la programació de cara al 2n i 3r trimestre (gener-juny del 2018), que contemplarà formació en competències transversals tant importants per a la inserció laboral com l’anglès i l’alfabetització digital; formació especialitzada en el sector de l’hostaleria com manipulador d’aliments o barman professional i cocteleria; i formació en altres sectors laborals importants al territori com controlador d’accés i carretó i transpalet elèctric.

Aprofitem per recordar a tots els usuaris que de cara a la nova oferta formativa hi haurà un únic període d’inscripció durant el mes de gener, i que podran accedir a tota la informació en els nostres mitjans habituals de comunicació: el web del SOM Cunit, Facebook i Twitter.

“Com cada any, continuem treballant en favor de la formació com a una de les principals eines per afavorir la inserció laboral de les persones a l’atur. Esperem que aquesta nova oferta formativa sigui del vostre interès”. Jaume Casañas Carballido, Regidor d’Ocupació i Formació

Source: SOMCunit

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email