L’Ajuntament de Cunit, des de l’inici del decret d’estat d’alarma, està afrontant aquesta crisi sanitària en diferents àmbits i seguint l’evolució de la mateixa.

L’Ajuntament recorda que en casos d’emergència cal trucar al telèfon de l’OAC, 977 67 40 80, de dilluns a divendres de 9 a 14h, i els caps de setmana a la Policia Local 977 67 50 48.

La protecció a la ciutadania és un eix fonamental en la gestió d’aquesta crisi, en el qual intervenen des de les atencions bàsiques a garantir el compliment total del confinament decretat, controlant la mobilitat a la via pública.

  • Atenció als col·lectius vulnerables: a través dels Serveis Socials i en coordinació amb el Consell Comarcal, es contacta amb els usuaris i s’estan atenent les necessitats que sorgeixen a través de Protecció Civil i del col·lectiu de persones voluntàries i de la Brigada Municipal.
  • Coordinació dels Programes Socials que l’Ajuntament té amb altres entitats com Creu Roja (amb qui es manté la col·laboració pel que fa a la provisió d’aliments) i la Fundació Santa Teresa, com és el cas del servei de Teleassistència i el Bon dia, amb els quals es manté el contacte diari amb els col·lectius més vulnerables.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email