Avui és l’aniversari de Ràdio Cunit, fa exactament 13 anys que començava a emetre l’emissora municipal per primer cop.

Ràdio Cunit va néixer el 24 de març de 2007 fruit de la voluntat de fomentar la cohesió social a Cunit, un municipi que ha crescut de forma exponencial en els darrers anys. Un objectiu que ha consolidat amb el pas del temps i que és referent tenint un gruix de persones que hi col·laboren que en aquests anys han arribat a 100.
Ràdio Cunit és està present a més en els grans esdeveniments del municipi, apropant a la ciutadania actes de rellevància en diversos àmbits, socials, culturals, esportius…
L’emissora local s’ha estat renovant en els darrers anys a nivell d’equips i de plataforma online.

El nou equipament compta amb moltes més prestacions i ha permès fer un pas qualitatiu molt important. Dins el mateix projecte de modernització, la ràdio va incorporar un nou sistema de gestió de gravacions i àudios de la ràdio. Una de les possibilitats que ofereix és l’automatitzacio de la gravació dels programes: així, en el mateix moment en que s’acaba l’emissió d’un programa, ja està en línia i disponible per ser descarregat i escoltat. Amb el nou sistema es millora la ràdio en directe online i permet un augment d’oients simultanis.

Ràdio Cunit, és l’emissora municipal gestionada per l’ajuntament de Cunit. Emet al 107.0 FM i també per internet a www.radiocunit.cat. Els seus estudis es troben al c / Francesc Macià molt propers a la Plaça de Catalunya (Plaça del Casal)
 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email