Recentment, l’emissora municipal de Cunit ha adquirit una nova taula digital per millorar el servei d’emissions i gravacions. Amb la taula de so antiga, l’objectiu és donar resposta, més endavant, a una demanda històrica: l’habilitació d’un tercer estudi a Ràdio Cunit. És un projecte demanat des de fa temps per poder cobrir totes les demandes de gravacions amb més comoditat i descongestionar l’estudi 2 de gravacions. A les instal·lacions de Ràdio Cunit, actualment es compta amb dos estudis de ràdio i una cabina de realització.

El nou equipament presenta moltes més prestacions i permet fer un pas qualitatiu molt important. Aprofitant el canvi s’ha fet també una renovació integral de cablejat, línies i enllaços. Dins el mateix projecte de modernització, la ràdio ha adquirit un nou sistema de gestió de gravacions i àudios de la ràdio. Una de les possibilitats que ofereix és l’automatitzacio de la gravació dels programes: així, en el mateix moment en que s’acaba l’emissió d’un programa, ja està en línia i disponible per ser descarregat i escoltat.

Amb el nou sistema es millora la ràdio en directe online i permet un augment d’oients simultanis. Per tant, es es podran compatibiltzar les audiències. Dins el paquet de millores, Ràdio Cunit disposarà d’aplicació de radio pròpia, amb continguts extres com la informació del temps o les notícies locals.

A més, el departament de Comunicació està treballant en una nova pàgina web, que es preveu que estarà disponible en les properes setmanes. La voluntat és que el nou web sigui més accessible, intuitiu i ofereixi millors serveis als oients de Radio Cunit.

Actualment, Ràdio Cunit ofereix una graella amb més de 80 programes de ràdio, la majoria dels quals es realitzen de forma voluntària pels més de 130 col·laboradors. Hi ha continguts informatius, culturals, de tertúlia, de viatges, esportius, etc. Es pot escoltar pel dial 107.0 FM i online i el podcast a través de la seva pàgina web. Ràdio Cunit compta també amb una seixantena de comerços del munipici i voltants que, setmanalment, cedeixen premis per sortejar als oients de l’emissora.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email