La temporada de teatre a Cunit torna amb força aquesta tardor-hivern. La programació de la nova temporada inclou una aclaparadora i variada selecció de gèneres i temàtiques per a tothom.

Les obres de la nova temporada van des del romanticisme més dolç fins a la comèdia més divertida, sense oblidar els moments més musicals i intensos de la temporada.

Les sessions començaran el pròxim mes d’octubre amb tres obres i un musical que prometen ser la sensació de la temporada: ‘M’esperaràs’, ‘Cartes D’amor’, Bingo Banda i “Musical de Gòspel”.

A l’octubre arriba ‘M’esperaràs’, “un bon còctel d’acudits, de jocs de paraules i de situacions extremes que fan de l’obra un viver d’emocions i situacions divertides que segur que divertiran d’allò més els espectadors”.

Al novembre seguim amb ‘Cartes d’Amor’, “Cartes de viatge i postals plenes d’esperances, ambicions, somnis, victòries i fracassos són el fil conductor d’aquesta magistral peça, plena d’humor i d’humanitat”.

I al desembre arriba ‘Bingo Banda’, “Tres amics que van ser cantants de loteria del col·legi de Sant Ildefons decideixen continuar repartint sort… un Bingo de cine amb 100 Bandes sonores de pel·lícules famoses, un espectacle real on els espectadors jugaran de debò!”.

A les portes del Nadal, concloem amb música ‘Gòspel’ que trenca els esquemes més conservadors del gènere, barrejant energia i tradició amb altres estils, com el funk, el rock i el blues. “Gràcies a la banda de músics que els donen suport a, us faran vibrar conjuntament”.

La nova temporada de teatre a Cunit és una oportunitat única per gaudir de grans obres de teatre i dels millors actors i actrius del moment.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email